Look back with no regretsTake a step back. Fucking look at yourself. Yor are human. Yor are beautiful.
Yor are som beautiful. And you can be anything. You can be everything.
Do not hate because someone broke your heart, or because yor parents split up,
your best friend betrayed you. Do not concern you of things you cannot control.

Cry when you need to, then let go when it's time. Don't hand onto painful memories
just because you are afraid to forget. Let go of things that are in  the past.
Forget things that aren't worth remembering. Stop taking things for grantes.
Stop taking yor life for granted. Live for something. Live for yourself.
Fall in love. Fall out love. Fall in love. Fall out love.
Do things over until you know what it really is to love someone.

Question things. Tell people how you really feel. Sleep under the stars.
Create. Imagine. Inspire. Share something wonderful. Make something beautiful
and then destroy it. Meet new people. Make someone's day. Follow your dreams.
Live your life to it's full potential. Just live, dammit. Let go of all horrible things in your life
and just fucking live
. And one day, when you're old, look back with no regrets.

Snaart semester!

Nu kanske man ska ta och skriva lite här igen... ;-)

Sitter just nu på jobbet, men vi har det väldigt lugnt här.  Har lite handläggning om dagarna, och ibland lite samtal :-)
Igår fick jag besök av Camilla och hennes söta Bosse (vovven). Fikade lite, och pratade om mina framtidsplaner. Senare mot kvällen så gick jag & Jossa ner på stan på Sommarkväll och kollade på Basshunter.
Ååh, vad han är snygg!! Mmmmm * Hade jäkligt kul iallafall! Träffade en del folk och gick sedan hemåt vid elva, och här sitter jag nu!

Idag efter jobbet ska jag träffa Carolie, ska även springa ner på Din Sko och hoppas att skorna är kvar som jag såg på rean idag på lunchen! Hoppas hoppas.

Sen är det bara en dag kvar, sen en veckas semester! Efterläääängtat :-)


Sommarkväll

Hejhopp!
Jobb som vanligt idag till 16, sen begav jag mig återigen hem till Pappa. Men min sötnos dök inte upp :( Varit borta i 3 dagar nu. Inte likt honom. Skulle egentligen fått hem honom i måndags, men icke. Han lever väl livet nu han ;) Får se om jag har bättre lycka imorgon..

Sedan åkte jag ner med Mamma och Anders ner på stan igen, mötte upp Jennifer. Så gick sedan jag, jennifer & maria och kika lite på stan. Men det var rätt kasst. Men vi hade så trevligt ändå vi! :) Åkte och handlade hem lite, och nu är jag hemma. Ska strax hoppa i säng, en ny jobbdag imorgon :) Men sen ska jag träffa Carolie :)

Ge mig helg, och ge mig 30 juli. NU! :) Vill ha semester & vill ut och resa! Men snart så... inte långt kvar nu inte!
Pussheeeeej.

HAHA! :D ..vilken kväll det där var!

I'm on my way!

Gud vad jag är trött i skallen just nu. Har suttit med handläggning hela dagen idag i princip, i 8 timmar! Sista timmen tror jag inte hjärnan fungerade riktigt som den skulle längre... haha. Men det gick ju bra ändå!
Efter jobbet åkte jag hem till Mamma o co. och umgicks med dom :) trevlans! Kom hem för någon timme sedan, och ska gå och lägga mig nu.

Nu, har jag iallafall bestämt mg, till 100 % säkert nu. Det blir av! Jag vet plats, ungefärlig tid, pengar och personer. Kommer bli så sjukt bra det här! Börjar redan längta! :) Men har en hel del att stå i innan, blir en del möten och beslut. Men sedan så, tänker inte skriva ut det här nu utifall det läses av fel ögon. Men återkommer när det är helt beslutat ;)

Men, Jag är på G nu! ;)


Imorgon är det jobb igen, såklart. Men ganska skönt ändå. Är ju rätt lugnt ändå somsagt :) På kvällen är det sommarkväll nere på stan, så jag, jennifer & hennes kusin ska ner på stan iallafall. Får se vart kvällen tar oss :) Ne, nu ska jag betala lite räkningar till Pappa, och sedan blir det läggdags!

Natti.

Mitt liv är mitt

Hallådär igen! :)
Nu är helgen över, och det är sen måndagskväll. Haft en riktigt rolig helg! Men idag var jag helt slut, så jag somnade direkt när jag kom hem vid halv fem tiden, och vaknade vid nio tiden! Inte sådär supersmart kanske, för nu kan jag inte sova istället..

Men i helgen iallafall, så har jag ju varit i Ockelbo. Haft det himla bra! Det har varit fest hos Diva & Tom, dagen efter fest hos Toms föräldrar, det har varit en sväng på marknaden, öltält, krockbilarna och massa härligt sällskap! Haft det himla roligt, och träffat en massor av nytt folk och såklart "gammalt" folk man inte sett på ett tag :) En rikitgt härlig helg helt enkelt... :)

Kom hem i söndags vid två tiden, lite halvt bakis fortfarande, men det gick över. Sedan kom carolie hit, och vi hade myskväll! Med massor av filmer, pizza & godis! haha :) riktigt onyttiga var vi, men det får man vara ibland också! ;) Hon sov även här min gullgumma. Så vi hade de väldigt trevligt :)

Hur kan du vara så blind att du missar 
Att du förlorat mig 

Mitt liv är mitt 
Jag ska gå min egen väg 
Inte leva någon annans dröm 
Snälla lämna mig ifred 
Dina tårar sprids som ringar på vattnet 
Men måste jag säga det du redan vet 
Att mitt liv är mitt

RSS 2.0