Ännu närmare helg!

Hallådär!
Ännu en härlig dag med min carolie! Jobbade först somsagt, och gick ganska fort. Var även till tandläkaren idag, fy då.. sån tandläkar skräck som jag har! Men det gick bra :) Fick belöna mig med en tacolunch med Anna sen :) Så det var himlans trevligt!

Efter jobbet iallafall, så shoppade jag och carolie. Skulle bara bli en kort sväng, men vi fastnade i alla affärer såklart. haha! :) Fick med mig hem två par skor, klänning och en bikini :) så jag är helnöjd! Vid sjutiden traska vi hem till mig och kollade på tsatsiki :D hihi! Man bara måste älska barnfilmer ibland ;)
Senare mot kvällen kom Becka hit, så snacka vi lite strunt och förberedelser också såklart, över ett glas vin. :) så himla skönt att sitta ute nu, härliga sommarkväll!
Har knappt hunnit fattat riktigt att det är sommar, är ju instängd på kontoret hela dagarna, haha :D Men himlans härligt är det!
Imorgon blir det party i ockelbo, så det blir riktigt skoj :D Får se om jag stannar kvar hela helgen, snackas om att det blir fest där hela helgen :) Men får se om jag åker in till Gävle igen, det får visa sig helt enkelt :)

Men nu börjar klockan bli för mycket, sov alldeles för lite inatt, så nu är det dags att ställa klockan och försöka sova några timmar extra inatt :) Natti!
En väldigt gammal bild på mig & carolie. Men vilka minnen ♥

Don't dream your life, Live your dream

Man blir helt slut av den här värmen. Har inte riktigt hunnit vant sig än. Men sköönt äre ju förståss!
Idag efter jobbet så har jag umgåtts med Carro. Vi hamnade på mingel idag för lite mat :) himla gott! Sedan har vi suttit ute hos mig och solat bara :) väldigt skön dag! Men nu känner jag mig helt utslagen, ska nog slå på en film och sen sova. Börjar ju 6.45 imorgon bitti. GÄSP!
Men blir ju en tidig dag, så då hinner jag med mer imorgon i solen :) de gillas! Blir lite shopping snabbt, och mys i boulongern ser det ut som!

Har totalt tappat bort min kamera har jag nu kommit på. Har kollat hos kompisar, hos pappa och överallt har jag vänt upp och ner på saker. Vet ju när jag sist hade den, så eftersom den inte ligger i väskan kan vi hoppas att den ligger kvar på festen där vi var. Om jag skulle ha tur. Vill ju ha den nu i sommar :) Jaja, har nog inte så mycket mer att säga.

" Don't dream your life, Live your dream "
Den texten som jag har på väggen, har fått mig att tänka till lite. Nu jävlar ska jag göra det jag alltid drömt om. Ska ta tag i det här nu, annars kommer jag ångra mig när jag är 60 bast ungefär. Så nu ska det planeras och utföras!


Mingel

Hej!
Gud vad varmt det har varit idag, men jag klagar inte ett dugg! :) Himla synd att man jobbat bara.. men så fort jag slutade så har jag umgåtts med Madde. Vi hamnade på mingel och åt lite nachos och några cider :) Himla mys! Kom precis hem, och ska gå och lägga mig strax. Imorgon är det jobb igen såklart. Vill så gärna ha semester nu, när värmen har kommit! Men jag har ju mitt kvar. Där göteborg, Lund, Mallorca och en till tripp väntas :) Ska bli himla roligt! Den här sommaren kommer bli så sjukt bra. Kan ju iallafall trösta mig med att vi har våran terass på jobbet, där man kan steka i solen på rasterna :)

Ne nu måste jag sova.... natti!


Midsommar helgen

haft en underbart bra ledighet över midsommar :)
Det började med lite planering på torsdagskvällen med Beckis. Kommer bli himla bra det här! Sedan på fredagen, var det ju midsommar. Vi var ute i manges stuga med lite vänner. Vi hade sill lunch, fem-kamp i form av massa roliga lekar. Nattbad, dans och mycket skratt ;) Hade en väldigt rolig och lyckad midsommar! Tack alla inblandade :)
På lördagen så träffade jag carolie en sväng, för att snacka lite skit ;) Sedan åkte jag hem till Mamma, där familjen och diva + tom var :) Vi spelade lite spel, och kollade på film :) jätte mys!
Idag så har jag & syster varit i Valbo och köpt lite fint till lägenheten, och kikat en massor. Sedan åkte vi hem och har pyntat sedan dess. Mamma & Anders kom också förbi och hjälpte till med det vi inte klarade av själva. Taack allihopa. ♥ Blir bara bättre och bättre det här :) trivs så himla bra!
Men nu börjar ju jobb igen (imorgon bitti) känns inte jätte uppiggande, när man som mest vill ha semester. Men nu längtar jag redan till nästa helg. Kommer bli så jäkla kul!! :) Men innan dess ska jag hinna med lite annat. Imorgon efter jobbet, så ska jag hem till en kompis nya lägenhet och kolla hur den ser ut & umgås :) blir trevligt! Sedan väntas det även lite andra roligheter i veckan också. Så det ser så bra ut ändå :)
Bokat resa till Mallorca nu också, så kommer bli så härligt!! :D 30 juli åker vi! Yeeey :-)
Nu är det "Att göra en pudel" haha... så nu ska jag kika vidare :) hejs!

"Livet är härligt-tjej"

Life is to short to wake up in the morning with regrets.
So, love the people who treat you right, forgive the ones who don't
and belive that everything happens for a reason.
If you get a chance, take it.
If it changes your life, let it.
Nobody said it'd be easy, they just promised it would be worth it.


Angående rubriken. Så fick jag den komplimangen av en person, "Du är en sån här livet är härlig-tjej och det är imponerande, jag är avundsjuk!" Och sanningen är, jag är verkligen så nu. Livet är verkligen härligt. Allt känns så fruktansvärt bra. Och jag går runt och ler hela dagarna, av exakt ingenting. Det är så härligt!

Göteborg ♥

Hemma återigen!
Varit i göteborg sedan i tisdags, och vilka underbara dagar jag haft! Detta behövdes verkligen. Ville verkligen inte åka hem! Självklart är det skönt o träffa alla mina tjejor igen. Men jag trivs så himla bra där!

Vi har firat theo som tog studenten igår, GRATTIS!! :) Han har blivit så stor min lille kusin! (Ja, han är fortfarande liten för mig :D) Det vart fest hemma hos dom, och det var supertrevligt :) Sedan har det varit skolavslutning för Stella som jag var på idag. Hon spelade piano på avslutningen, så himla stolt man kände sig då!! :) Min lilla flicka! Så himla duktig. Sedan åkte vi ner på stan och shoppade lite :) (eller ganska mycket kanske) Stella fick även några fina örhängen av mig i avslutningspresent :) Sedan så har det ju varit och umgåtts med alla där nere. Himlans trevligt!
Tänkte att jag skulle ha hunnit med Liseberg också, men fanns inte riktigt någon tid till det :p Får vi ta nästa gång.

Hemma nu iallafall, och semestern är slut idag. Eller ja, jobbar ju imorgon sen är det ju helg.. så det är rätt så nice ändå ;) I helgen blir det firande av Mamma som fyllde år förra helgen, Grattis världens bästa! ♥
Sedan blir det även utgång med tjejerna :) Så ser mig helg ut än så länge.. men det blir himla bra :)


Nu ska jag forska vidare på mina planer till hösten, berättar mer om det senare..
Puss&kram!

RSS 2.0