Inflyttning

Heej!
Nu börjar det närma sig rejält, tills jag flyttar :) Ska bara packa upp alla saker nu, och snickra ihop en byrå så är allt klart sen ;D helgen som var iallafall bestod av Eckerö med några sötnosar och utgång! Riktigt skoj var det :D

Jobbat som vanligt i veckan.. och jobbar ju bara 2 dagar till nu, sen har jag semester i 6 dagar!! :) Så himla skönt! blir en tripp till Göteborg då :) Sedan imorgon efter jobbet så är det inflyttningsfest hos Diva & Tom, ska bli riktigt skoj :D I helgen väntas det också en del roligheter! ;) Menmen, det tar vi senare..

Nu ska jag lägga mig och sova, börjar jobba om några timmar... nattinatt! (:

Madde & jag

Sovmorgon?..

Skulle börjat jobba idag 06:45, vaknade av att Axel ringde och väckte mig 09:00 och var på jobbet, 10:15, skiiiit bra fanny! Jajamen.... lagomt dålig morgon. Hade tydligen glömt ställa klockan, inte nå vidare smart kanske? Men dom bara skrattade på jobbet, bra att dom har humor iallafall ;-) hehe..

Jaja, sen har min dag blivit bra iallafall :) Inget mer tok (än så länge..) ska iallafall gå och sola en stund efter jobbet, sen ska jag hem till min sötnos, som har lagat mat åt mig :-) hon är så söt såå! ♥

Längtar tills helgen nu så in i h-vete!!!! :D :D :D snart är jag skild från pappsen, och har mitt alldeles lilla egna ;) Blir perfekt nu till sommaren också, massa grillning ska vi ha i min fina trädgård! :D wiiiie! På söndag sover jag nog där iallafall :) så himla bra!

Kramis!


Min lägenhet!

Heeeeeeej!
Vilken bra dag det har varit. Jobbat som vanligt. Men vad roligt vi har haft! Mina älskade arbetskompisar :) Tror jag skrattat för flera liv idag :'D haha! Sen träffade jag stoppljuset (haha sorry, älskade! :D) vi åkte hem. åt lite och mötte sedan upp jonas & helene. Kollade på lägenheten! Och jag älskar den!! :D (förutom tapeterna!!) Men nu är lägenheten min! Så himla bra bra bra. Äntligen! Så nu ska det bara målas om i köket & hallen, sedan så flyttar jag in!
Efter rundturen i lägenheten, trädgården o källaren. hälsade jag på mina nyfunna grannar! :) Så himla trevliga! Så det blir perfekt det här! I'm so happy!! :D
Nu längtar jag bara tills imorgon. Faaast... är sjukt nervös också, över en annan sak! Jisses :o aaandas. Hoppas jag överlever det här! ;) Men jaja, lär nog sova nu. Puss & kraaaaam!

Sista april

Hejsan!
Vad kul vi hade det igår! :) Vi skulle ju till boulongern och grilla, och det gjorde vi... i cirka 20 min? haha. Var så sjukt kallt, så vi gick hem till Andreas istället på fest :) Det var riktigt skoj! Idag har jag varit skitseeeg.. skulle hem till jossa, men sen vart de försent. Så himla seg ja :p haha!
Det är så himla jobbigt att se någon man älskar må så sjukt dåligt, och inte kunna göra någonting åt saken! ♥ skulle bara vilja ta ett rejält snack med den där personen som får dig o må sådär..
Imorgon börjar en ny jobbvecka, och vi får 4 stycken nya på jobbet, så det blir också kul! :)
fan fan fan, vill inte känna såhär.  Vågar inte. Kommer bara bli sårad i slutändan. Sällan, det blir såhär... haha. Trasselmaja!

RSS 2.0