Vad gör vi? nu kör vi :D

Hallådär!
Varit iväg och solat med jossa på dagen idag :) hiimlans skönt! Sedan sprungit som en yrhöna runt på stan med carolie :D Fixat de mesta för ikväll iallafall (o lite därtill...) Ska bli jäkligt kul ikväll iallfall :D Så jäkla tagad !! :) De här blir riktigt bra det ;) Nu ska jag hoppa in i duschen o fixa mig osv.... ha en riktigt bra kväll ni också !! :D

Puss & kram :D


Lägenhet ! :)

Hejhopp!

Idag har jag jobbat mellan 9 - 17.40 typ... sjukt seg har jag varit! ;/ Tror jag börjar bli sjuk, går runt och fryser hela dagarna och är trött.. har kanske ingen energi kvar bara? :p
Iallafall, sen träffade jag carolie en kortsväng för en fika, min sötnos! Ikväll blir det inte mycket, men måste renskriva uppsatsen, så det är väl vad jag ska roa mig med.
Igår var jag och kikade på en lägenhet, jag är helt kär i den! Hur fin som helst :) Perfekt läge, planlösning, färger osv osv.. hur bra som helst! Dock lite för dyr kommer den nog bli :/ Så får se hur jag gör, men ska till banken och höra mig för lite iallafall :) Annars så har nu jonas fixat en lägenhet till mig, så himla snällt ! :D Han äger några flerfamiljshus i stan där han hyr ut en etta, som blir ledig på måndag !! :) Så jag får den om jag vill ha den. Så ska kika på den nästa vecka, så får vi se :) Kan inte bestämma mig om jag ska hyra eller köpa? hmm..

Aja, det löser sig. Men känns som jag flyttar snart iallafall :D skulle vara helt underbart ju! Allt känns himla bra nu, fast egentligen ska jag inte skriva det här, då är väl det genast någonting som blir skit! haha.

God bless the broken road, that led me straight to you..


Fall for you

Nu har jag skrivit här, suddat, skrivit, suddat.. haha. Vet inte vad jag ska skriva.  Lägger in en låt som jag gillar istället :)
Idag iallafall så har jag jobbat, haft återigen kalas för min älskade syster & pluggat... eller nej, det har jag inte. Men vi kan låtsas. Sen har jag gjort lite annat trevligt också :)
Aja, börjar tidigt imorgon så nu får jag slänga mig i duschen och sen i sängen för sovdags.



Helgeeen

Heeej!

Haft en riktigt härlig helg. Träffade några vänner och hamnade på brända bocken i fredags efter jobbet. :) riktigt mys! Sedan på lördagen träffade jag Becka och vi satte oss på berggrenska i solen och bara njöööt! helt underbart! Sedan åkte jag hem och fixade lite, och åkte sedan hem till Bella för lite grillning med lite folk :) Sedan på söndagen så träffade jag min sötaste carolie! :) Vi hade ju en hel deel att prata igen om man säger så ;D haha!
Igår träffade jag min gullunge! :) som jag saknat henne i helgen!! (: vi hade det väldans trevligt iallfall :-)

" Cause you feel like paradise
and I need a vacation tonight.. "


What are words

Jag är kär i den här killen, eller rättaresagt låten! :') Så jäävla söt! jag smälter. vilken kärlek ♥













I'm walking on sunshine...

Sitter på jobbet nu. Lika lugnt som igår, men vi har det riktigt skoj :-) Imorgon har vi friskvårdsdag, som ska bli skit kul! :D De ser man fram emot! Lite andra uppgifter är alltid kul :-) Annars imorgon så ska jag till högsoklan med Beckis, blir bjudna på lite mat och lite annat smått och gott, kommer bli trevligt!

Annars idag så slutar jag alldeles strax. Ska iväg och träffa några kompisar efter det. :) lite fika, shopping och myyys!

Kan man inte hålla sig till sanningen eller stå för vad man gör, kan man lika gärna hålla käften. En liten tankeställare bara ;)

Blir så less på alla dessa avundsjuka människor, sköt erat eget och sluta blanda er i andras liv. Har ni så tråkigt liv själv, så skaffa er ett roligt istället!


RSS 2.0